Evenementen

Smile per Mile “The Car Wash”

Het glazen huis van het Carolus Borromeus College zit er weer aan te komen! Van 18 t/m 23 december zal het glazen huis worden gehouden en gaan we wederom geld ophalen voor zowel onze stichting, als Kika. Een van de acties die we vorig jaar hebben moeten annuleren was onze wasdag. Maar dit jaar zullen wij in samenwerking met Cardet & Story BMW de wasdag gaan organiseren op zowel 19 als 26 november.

      BMW Story Waardenburg

      Filipsweistraat 8, 4181 CH Waardenburg

Smile per Mile 2022

Na 2 jaar stil te hebben gelegen is het dan eindelijk weer zover! Ons hoofdevenement mag weer worden georganiseerd! Ons hele team staat te popelen om weer aan de slag te gaan! Zoals elk jaar zijn wij weer te gast op het Carolus Borromeus College te Helmond. Dit jaar op 18 september. Hier mogen wij alle kanjers, ouders/verzorgers en bestuurders weer ontvangen. Zijn jullie klaar voor onze geweldige tourrit? Meld je dan snel aan!

       Carolus Borromeus College

       Markesingel 2, 5707 DJ Helmond

Smile per Mile 2020 

Ladies and gentlemen, het is weer zover! Op zondag 20 september 2020 mogen wij weer een geweldige dag neerzetten met de gehele organisatie van Smile per Mile! Zijn jullie er ook bij??

       Carolus Borromeus College

       Markesingel 2, 5707 DJ Helmond

Smile per Mile “The show!”

Wat zijn we weer blij dat we aan de gang kunnen zeg! Het mag dan wel een klein evenement zijn, maar zeker niet minder leuk. Op zaterdag 8 augustus zijn wij uitgenodigd op Bio Vakantieoord te Arnhem om hier een kleine autoshow te verzorgen voor de aanwezige gasten. Bio Vakantieoord is een speciaal park waar mensen met een beperking een unieke vakantie kunnen beleven! En wij dragen hier dan ook graag ons steentje aan bij! Interesse? Aanmelden kan via onze website! LET OP!!! Er is slechts plek voor 10 wagens 😉

       Bio Vakantieoord

       Wekeromseweg 8, 6816 VS Arnhem

Smile per Mile 2019

Dames en heren, jongens en meisjes,

Eindelijk mogen we weer! De gehele organisatie stond te springen om bekend te maken dat wij op zondag 8 september 2019 klaar staan om iedereen te verwelkomen op het prachtige Carolus Borromeus College te Helmond! Dus pak je agenda, noteer de datum, schrijf direct in via onze website en wie weet mogen wij jou verwelkomen als deelnemer, fotograaf of vrijwilliger in september!

Let’s give them a Smile per Mile!

Team Smile per Mile

       Carolus Borromeus College

       Markesingel 2, 5707 DJ Helmond

Smile per Mile goes Samenloop

Hoi allemaal!

Daar zijn we weer met ons 2e evenement van dit jaar. Ongeveer 2 jaar terug hebben wij ons ingezet samen met een 4 tal wagens om geld op te halen voor de Samenloop voor Hoop (KWF). En ook dit jaar zullen wij ons hiervoor weer inzetten! op 29 juni aanstaande zullen wij vanaf 14:00 klaarstaan om ritjes in sportwagens te gaan verkopen. Voor slechts 20 euro kun jij een ritje krijgen in 1 van de 5 sportwagens. Dus schrijf je nu in want vol=vol!

Team Smile per Mile

       HAC Helmondse Atletiek Club

       Molenven 3, 5708DW Helmond

Smile per Mile 2018

Beste mensen,

Het is weer zover! Ons grootste evenement van het jaar is weer in aantocht! Op deze dag zullen wij weer met 60 sportwagens en 60 kinderen een prachtige tour gaan rijden om deze kanjers van kinderen weer een grote glimlach op hun gezicht te toveren!

Ben jij degene die een ernstig ziek of beperkt kindje blij gaat maken of een plekje gaat opvullen naast onze topbestuurders? Meld je dan nu aan via onze website! (www.smilepermile.org)

Tot dan!!

       Carolus Borromeus College

       Markesingel 2, 5707 DJ Helmond

Smile per Mile goes Stichting samen op stap

17 Juni aanstaande is het zover, wij zullen bezoek krijgen van de jongeren (18 tot 30 jaar) van Stichting samen op stap! Deze beperkte jongeren gaan wij weer de dag van hun leven geven, maar daar hebben wij een 14 tal wagens voor nodig! Helpen jullie mee?

       De Brandevoortse Hoeve

       Medevoort 23, 5707 DD Helmond

Smile per Mile goes Stichting Pim

Zaterdag 25 november aanstaande zullen wij met een groep sportwagens de jongeren van Stichting Pim verrassen. Deze jongeren zijn allemaal meervoudig beperkt en een deel hiervan zal dan oom begeleiding nodig hebben. Lijkt het je leuk om mee te rijden? Meld je dan snel aan via onze website! Let’s give them a Smile per Mile!!

        Bavelstraat 7A, 4849 PR Dorst, Nederland

Smile per Mile: The Memorial drive

10 September aanstaande is het weer zover! We gaan weer rijden met een groep sportwagens om een heleboel kinderen blij te maken! Kom jij ook? Laat het weten!

The 10th of september we are going to drive with kids again! Want to join? Let us know!

       Carolus Borromeus College

       Markesingel 2, 5707 DJ Helmond