Over ons

Onze stichting gaat alweer mee vanaf 2018. In dit jaar hebben wij onze losstaande evenementen omgezet in een echte stichting. En dat is het punt waar deze prachtige reis zijn begonnen. In de afgelopen jaren hebben we vele mooie evenementen voor een heleboel kanjers al mogen organiseren. Hierdoor zijn we op een heleboel prachtige plekken geweest. Het doel is om dit ook vol te blijven houden en zoveel mogelijk kinderen blij te kunnen maken met een rit in een geweldig mooie bolide. Stichting Smile per Mile wordt al vanaf het begin draaiende gehouden dankzij een groep vrijwilligers. Graag stellen wij jullie voor aan ons bestuur!

Voorzitter

Wesley Waldt

Mijn naam is Wesley Waldt en ik ben de trotse oprichter van Smile per Mile. Al vanaf jongs af aan ben ik een groot autofanaat en hier heb ik dan ook een prachtig netwerk in op weten te bouwen! Dit netwerk zet ik maar al te graag in om alle kanjers in Nederland en omgeving een big smile te geven. In het dagelijks leven werk ik op 1 van de mooiste scholen in Nederland, namelijk Mondomijn, en geniet ik van alle mooie momenten die ik daar beleef! De afgelopen jaren heb ik Smile per Mile enorm zien groeien met de inzet van het team en alle andere betrokkenen. In het kader van mijn motto “wish it, dream it, do it” zie ik dan ook een geweldige toekomst voor onze stichting en ga ik mezelf voor de volle 100% inzetten om ook de dromen van alle kanjers uit te laten komen!

Secretaris

Daniëlle Waldt

Mijn naam is Daniëlle Waldt samen met mijn man Richard en onze zonen Wesley en Sven wonen we in de mooie wijk Brandevoort.  Dagelijks ben ik  werkzaam als praktijkassistente bij 040Verloskunde in Eindhoven en doe dit met veel plezier. Naast mijn werk ben ik volop sociaal betrokken als vrijwilliger om er samen een mooie tijd van te maken. Ik heb mij dan ook  jaren ingezet als vrijwilliger bij de Kindervakantieweek en we hebben met ons gezin voetbaltraining gegeven aan het G-team (kinderen met een beperking of liever gezegd bijzondere talenten) van SV Brandevoort.

Toen in 2015 onze oudste zoon Wesley met het idee kwam autoritten te gaan organiseren voor ernstig zieke kinderen of kinderen met een beperking waren wij als ouders apentrots en natuurlijk bereid hieraan mee te helpen. In 2017 zijn we een Stichting geworden en kunnen we nog meer kinderen blij maken en zijn er meerdere evenementen per jaar. Blij dat ik een steentje bij mag dragen aan deze Stichting en de droom van vele kinderen en onze zoon kan laten uitkomen.

Penningmeester

Sander Dorresteijn

Mijn naam is Sander Dorrestein, samen met mijn gezin woon ik in Helmond Brandevoort. Getrouwd met Maaike hebben we twee zoons, Kasper en Jesse. In mijn dagelijks werk als uitvinder bij TNO onderzoek ik fabricage processen voor de semiconductor industrie.

In 2019 werd mijn oudste zoon als “Hartekind” uitgenodigd voor het Smile Per Mile evenement, ik heb toen kunnen ervaren wat een mooie dag dat is voor alle kinderen. Toen ik werd gevraagd voor de functie penningmeester heb ik, overtuigd van het event, niet lang na hoeven denken.

Nu sinds 2020 actief voor Smile per Mile het is geweldig om een Smile op het gezicht van alle kinderen te toveren, dat is wat Smile per Mile doet.

Bestuurslid

Mark Sanders

Hallo Ik ben Mark Sanders, woonachtig in Brandevoort met mijn vrouw Ingrid en mijn tweeling Thomas en Daan. Sinds 2018 zit ik in het bestuur en vind het fantastisch om mijzelf in te zetten voor deze stichting. Smile per Mile betekent voor mij dat ik, in mijn eigen woonplaats, mijzelf belangeloos inzet voor kinderen die ernstig ziek zijn of een handicap hebben. Vaak hebben deze kinderen daardoor een kleiner sociaal netwerk. Dat raakte mij zo dat ik vond dat ik, ondanks mijn drukke dagelijkse leven, mijzelf meer dan gemiddeld hiervoor in moet zetten. Daarnaast ben ik ook autominded en is daardoor een ideale combinatie. Binnen de stichting houd ik mij met name bezig met bestuurszaken zoals jouw privacy, sponsoring en dat we op een goede manier met elkaar omgaan. Een begin naar iets nieuws is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen stichting die weet waar het om draait; Kinderen die het verdienen een onvergetelijke dag bezorgen die ze niet snel vergeten, een Smile per Mile!

Vertrouwenspersoon

Harm Savenije

Mijn naam is Harm Savenije. Ik woon inmiddels 22 jaar in Mierlo. Ik heb 5 kinderen tussen de 21 en 32 . Dit jaar (2022) werd ik door mijn collega en bestuurslid Thierry Voogels gevraagd of ik interesse zou hebben om mij als vertrouwenspersoon aan “Smile per Mile” te verbinden. Ik heb daarvoor een opleiding gevolgd bij Schouten en Nelissen en vervul deze rol bij mijn werkgever ook. Nadat ik het verhaal aangehoord had, de website had uitgeplozen en een kennismakingsgesprek met bestuurslid Mark Sanders had gevoerd zijn we gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat we een match waren. Een vertrouwenspersoon aanstellen binnen een (vrijwilligers)organisatie, vereniging of stichting is niet verplicht, maar zeker wel aan te raden. Want ook in zulke organisaties kunnen medewerkers / vrijwilligers geconfronteerd worden met ongewenste omgangsvormen en integriteitskwesties. Omdat bij “Smile per Mile” de kinderen het middelpunt vormen kun je als stichting niet voorzichtig genoeg zijn. Ik kan dus alleen maar hopen dat ik deze functie helemaal niks te doen krijg zodat we allemaal kunnen blijven genieten van stralende gezichtjes en blinkende bolides.

Volg ons op onze socials

Sponsors

Stichting Smile Per Mile

Evenementen

Hoe werkt het

Aanmelden evenement

Veelgestelde vragen

Social media kanalen

Smile Per Mile © Sinds 2016