Zoals jullie misschien wel hebben opgemerkt, zijn wij een non-pofit organisatie. In 2016 zijn wij begonnen om ons doel: kinderen met een ernstige beperking/ziekte een dag te laten genieten van onze passie: Auto’s. We gaan er met een groep Sports-/Supercars op uit om een onvergetelijke rit maken. Verder zorgen we we ook voor de innerlijke mens en iets leuks om mee naar huis te nemen.
De kids staan voorop, maar ook de rest van het gezin kan meegenieten met stukjes live-feed van de rit.

Een nieuw mijlpaal is bereikt op 09-08-2018 en zijn wij Stichting Smile per Mile geworden!

Graag stellen wij u het bestuur voor:

Oprichter & Voorzitter
Wesley Waldt

Mijn naam is Wesley Waldt en ik woon in Brandevoort. Sinds 3 jaar ben ik nu bezig met het organiseren van ritten voor ernstig zieke en beperkte kinderen. Bijna 2 jaar geleden organiseer ik het nu onder de naam Smile per Mile. Naast Smile per Mile volg ik ook nog de opleiding Onderwijsassistent op het ROC Ter AA om uiteindelijk leraar te kunnen worden. Mijn grootste passie is auto’s. Hierdoor heb ik een netwerk weten te ontwikkelen wat ik nu kan inzetten voor Smile per Mile! Ik geniet van elke dag en mijn motto is dan ook “wish it, dream it, do it! Ik ben trots dan wij nu een officiële stichting zijn en ga me er ook voor de volle 100% voor inzetten!

Secretaris
Daniëlle Waldt

Mijn naam is Daniëlle Waldt en ik woon in Brandevoort samen met mijn gezin. Twee zonen Sven en Wesley en mijn man Richard. Ik ben werkzaam als assistente bij Verloskunde in Eindhoven en heb mij jaren ingezet als vrijwilliger bij de Kindervakantieweek en we geven met ons gezin voetbaltraining aan het G-team (kinderen met een beperking of liever gezegd bijzondere talenten) van SV Brandevoort. We wonen momenteel in de Veste omdat we een huis aan het bouwen zijn in Liverdonk. Toen 2 jaar geleden onze oudste zoon Wesley met het idee kwam autoritten te gaan organiseren voor ernstig zieke kinderen of kinderen met een beperking waren wij apentrots en natuurlijk bereid hier aan mee te helpen. Nu ruim 2 jaar verder zijn we een Stichting geworden en kunnen we nog meer kinderen blij maken en zijn er meerdere evenementen per jaar. Blij dat ik een steentje bij mag dragen aan deze Stichting en onze zoon zijn droom kan laten uitkomen.

Bestuurslid
Mark Sanders

Hallo Ik ben Mark Sanders, woonachtig in Brandevoort met mijn vrouw Ingrid en mijn tweeling Thomas en Daan. Vorig jaar kwam ik in aanraking met het concept van SmileMark.png per Mile. En had dat jaar al vaker ingezet bij andere zusterorganisaties zoals Stichting Opkikker en Dag met een Lach. Smile per Mile kenmerkte zich echter door, in mijn eigen woonplaats, een aantal malen per jaar jezelf belangeloos in te zetten voor kinderen die ernstig ziek zijn of een handicap hebben. Dat raakte mij zo dat ik vond dat ik, ondanks mijn drukke dagelijkse leven, mijzelf meer dan gemiddeld hiervoor in moest zetten. Daarnaast ben ik ook autominded en was de combi geboren. Daarom was voor mij het motto schouders eronder. En inmiddels heeft dat geleid tot de oprichting van Stichting Smile per Mile. Een begin naar iets nieuws en een mooi vervolg waar het allemaal om draait; Kinderen die het verdienen een dag bezorgen die ze niet snel vergeten, een Smile per Mile!

Ondersteunend lid
Thierry Voogels

Mijn naam is Thierry Voogels en ik ben in Helmond geboren en getogen. Ondertussen ben ik samen met mijn vrouw Femke echter alweer een aantal jaren woonachtig in de Gemeente Nederweert. Na bijna 10 jaar Korps Mariniers ben ik als portier en planner in de beveiliging gaan werken. Uiteindelijk ben ik in de techniek terecht gekomen en ben ik nu bijna een jaar werkzaam als Manager Customer Service bij Novoferm Nederland. In 2017 heb ik mijn neef Wesley als vrijwilliger geassisteerd bij één van de door hem georganiseerde evenementen, wat ik een geweldige ervaring vond. Sinds 2018 ben ik als bestuurslid verbonden aan de Stichting Smile per Mile en probeer ik met mijn ervaring, inzet en netwerk een bijdrage te leveren zodat we gezamenlijk meerdere geweldige evenementen per jaar kunnen organiseren

© 2020 Stichting Smile per Mile. Alle rechten voorbehouden. privacyverklaring. Prijzen zijn incl. btw tenzij anders vermeld. Het btw nummer vindt u op elke factuur.