Sponsors

Ray Nicholson maakt, vanuit zijn studio Nicholson Illustraties, illustraties op maat! De zwart wit of full color illustraties vindt u terug op tal van producten. Naast de grote hoeveelheid Disney covers vindt u de illustraties op wenskaarten, gifts, verpakkingen, speelgoed, puzzels, strips, posters en in dagbladen, boeken, tijdschriften en vakbladen. Verder maakt hij persoonlijke portretten en karikaturen, ontwerpen voor moderne winkel-en online concepten, digitale presentaties, websites, huisstijlen, infographics, mascottes of wel character designs en apps.

In de loop der jaren ben ik met mijn bedrijf enorm gegroeid en heb inmiddels al diverse popcorn en suikerspinmachines tot mijn beschikking. Uiteraard mogen de Nostalgische popcorn- suikerspinkarren hier niet ontbreken. In de afgelopen jaren hebben we flink uitgebreid met o.a. Oud Hollandse poffertjeskraam, Frietwagen, Oud Hollandse spellen, Koelkasten, Foodtruck, Springkussens, Hotdogkar, Verlichting, te veel om op te noemen.

Hoeve Willem III is één van de koningshoeves die in 1913 zijn gebouwd op initiatief van Koning Willem III. De hoeves werden gebouwd om de vrijgekomen grond na de vervening nuttig te maken voor veehouderij en landbouw. Intussen hebben o.a. de hoeves Wilhelmina en Willem III de status van rijksmonument gekregen omdat ze karakteristiek zijn als gebouw en representatief voor het gedachtegoed dat in die tijd heerste.

Euro Motard Service (EMS) is een stichting van vrijwilligers die gespecialiseerd zijn in het vanaf de motor begeleiden van evenementen. Onze verkeersregelaars doen dit voor diverse sporten zoals wielerwedstrijden, toertochten, hardloopwedstrijden of een gezellige familieloop. Daarnaast zijn wij actief bij auto- en scootertochten, optochten en diverse andere evenementen waar mobiele verkeersregelaars nodig zijn.

Stichting Motorsport bij Sportevenementen zeet zich in voor begeleiding van sportevenementen en sportwedstrijden op de openbare weg of afgesloten parcours, waarbij wij maatschappelijk en zonder winstoogmerk opereren. Ieder jaar schenken wij daarom een deel van ons resultaat aan een of meerdere goede doelen. In onderstaande video ziet u meer over ons en onze inzet.

Luc’s wines & drinks hecht grote waarde aan haar klanten en hun tevredenheid. Service staat bij mij hoog in het vaandel. Door mijn brede kennis van dranken kan Luc’s Wines & Drinks snel en adequaat de klanten helpen. Wij zijn constant bezig om ons assortiment aan te passen en uit te breiden, zodat we zoveel mogelijk klanten van dienst kunnen zijn.

De laatste jaren vroegen de klanten regelmatig aan mij of ik iemand wist die een frietwagen had, en moest ik de klanten nee verkopen. Door de vele aanvragen kwam ik tot het idee om zelf een frietwagen te beginnen. Na wat dingen te hebben uitgezocht en alles op een rijtje te hebben gezet kwam ik tot een conclusie dat dit nu de perfecte tijd voor mij is om met een frietwagen te beginnen.

Bakken dé ken ie!
Echte smaken, daar doen we het voor! Of je nou een brood bij ons bestelt, meer zin hebt in een appelflap, een worstenbroodje, een high-tea of een verse soep… Alles wordt gemaakt zonder onnodige toevoegingen en met bewust gekozen ingrediënten. Dat is waar je bij ons op mag rekenen! Geen poespas, maar een èchte smaak, geur en proef beleving.

Daniel Földesch (piloot/chauffeur) en Alexander Benning (copiloot/copiloot) – samen treden we sinds 2017 op met onze Citroën Xsara als het Rallyeteam Földesch – Benning.

Bakkerij ’t Bakkertje heeft winkels in Helmond (4x), Mierlo,Beek en Donk en Heeze. Elke nacht worden onze producten vers gebakken zodat het ’s ochtends vers in onze winkels ligt. U kunt bij ons terecht voor al uw brood, koek en banket!
The Coffee Connect staat voor goede koffie en verbinding, want koffie verbindt mensen. Of het nu voor gezelligheid is, om een zakelijke bijeenkomst een boost te geven of een gezellig moment op een bruiloft, wanneer je ergens aan komt is de eerste vraag ‘Koffie?’

Lunchroom De Keyser is een leerwerkbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Wij helpen mensen en organisaties bij het verkrijgen van grip en het vergroten van plezier op professioneel en persoonlijk vlak.

TLF is an Eindhoven based real estate advisory firm, specialized in logistics development and…

Welkom bij Visser Van den Broek Netwerk Notarissen. Onze cliënten beoordelen ons met een 8,5….

Korte lijnen voor de lange termijn. Onze accountants, fiscalisten en juridisch adviseurs weten…

De Financiële Wooncoach is een persoonlijke allround financieel…

Enter Automatisering adviseert middelgrote en grote bedrijven rondom automatisering. We bieden…

SPEERPUNTEN

Het Carolus Borromeus College wil meer doen dan alleen kwalitatief goed onderwijs…

RED Security is een allround beveiligingsbedrijf met 82 medewerkers (excl. inhuur) dat elk facet…

Meer exposure voor je bedrijf of wil je gewoon mooie platen van je Ride. Dan ben je bij ROW1…

The Workshop Workwear & Safety ook wel de grootste leverancier van werk- en veiligheidskleding in Noord-Brabant genoemd en daar zijn wij bijzonder trots op.

Bandenservice Reusel de Kempen is een fris en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in banden voor allerlei voertuigen van klein tot groot.

Wijcosy BV is gespecialiseerd in het coaten en aflakken van producten.

Elke auto, bestelauto en zelfs aanhanger of boot is geschikt voor wrapping. Wrappen gebeurt bij Wrapmyride.nl met de beste folies, gemotiveerde carwrappers en gespecialiseerd equipment. Uw opdracht is bij Wrapmyride.nl in uitstekende handen.